egészséges bőr Bőrproblémákkal küzd, és hiába a méregdrága kozmetikumok, és a sokaknak bevált módszerek, bőre mégis tisztátalan? A vonzó megjelenéshez nagymértékben hozzájárul az, hogy milyen ápolt bőrünk. Természetesen nem csak a mindig szem előtt levő arc szépsége fontos, hanem az elsősorban a hölgyek számára problémát jelentő narancsbőr és striák eltüntetése is.

Terhesség, vagy hirtelen hízás alkalmával tapasztalható kellemetlenség a csíkos bőr, mely tulajdonképpen a rostok szakadásával jön létre, hiszen a bőr nem tudja kellő ütemben követni a súlygyarapodást. Bár sokan esküsznek rá, hogy lehetetlen eltüntetni ezeket a csíkokat, de a rendszeres, komfortzónán túli mozgás, melyből a súlyzós edzések sem hiányoznak, sokat javíthatnak a helyzeten.

A mozgás során szervezetünkben lezajló folyamatok, valamint az izzadás egyébként is tisztítják egész bőrfelületünket, a zavaró pattanások eltűnnek, és a méreganyagok távozásával sokkal tisztább, rugalmasabb lesz a bőr. A mérleg mutathat keveset, de a feszes formák, és a tiszta bőr egyértelműen amellett szólnak, hogy a mozgás sem hanyagolható el a diéta mellett! Lényeg a rendszeres, akár egyre fokozódó terhelés, legyen szó bármilyen mozgásformáról is.

Rendszeres testmozgás

Ossza meg másokkal is!