Holt-tengeri ásványokkal a bőr szépségéért A makulátlan, ragyogó bőr mindannyiunk álma, tartozzunk bármelyik korosztályhoz is. A drogériák és szaküzletek polcai zsúfolásig vannak a hatékonyabbnál hatékonyabbnak bélyegzett márkák termékeivel, és mind a tisztátalan bőrrel küzdők, mind a száraz, vízhiányos bőr kellemetlenségeitől szenvedők megtalálják azokat a krémeket, ápoló összetevőket, amelyek alkalmasak lehetnek számukra.

Van azonban egy termékcsalád, amely minden korosztály és bőrtípus számára kiválóan alkalmas, ráadásul az egyes bőrproblémákat is hatékonyan orvosolja. Ez pedig nem más, mint a holt-tengeri ásványokat tartalmazó készítmények.

A termékpaletta ma már igen széles, és a hagyományos krémektől, arctisztítókról, arcradíroktól kezdve a testradírokon át a samponokig, sőt, a fogkrémekig számos formában beszerezhető az az összetevő, amelyet már több ezer évvel ezelőtt is a szépség szolgálatába állítottak. Nem csak a pattanásos, zsíros bőr reagál remekül a holt-tengeri ásványokra, hanem az élettelenül szürke bőr is megtelik energiával – hála a gazdag összetevőknek.

Rendelje meg akár webáruházból, vagy válogasson a drogériák kínálatában, abban biztos lehet, hogy nem véletlen használták már az ókori Egyiptomban is a távolról beszerzett hatóanyagokat.

Holt-tengeri ásványok

Ossza meg másokkal is!